Event

-PÅ TURNÉ-

Boka Grebbans Tour 2018

En show med många möjligheter

  • Grebbans på turné kan vara huvudakt och leverera en fartfylld show i en eller två akter, kan med fördel efterföljas av t.ex. ett dansband eller DJ.

 

  • Kanske involverar ert evenemang en idrottstävling, prisutdelning, talangjakt och eller lokala artister. Detta går utmärkt att kombinera medvårt koncept.

 

  • Kanske har ni bokat en större etablerad artist. Grebbans på turné kan leverera scen, ljud och ljus och vara förband och/eller efterband.

 

  • Arrangerar ni en festival. Grebbans på turné kommer med en egen scen, ljud och ljus och en sprudlande och fartfylld sommsrshow. Grebbans på turné kan vara huvudakt eller mellanakt.

 

  • På den stora festivalen kan vi tillhandahålla "lilla scenen" eller varför inte ställa upp vår scen mitt emot den stora och låta oss spela i changeover paus...

Från idé till verklighet

När man planerar och genomför ett evenemang är det många trådar som skall sys ihop och ofta är det många olika aktörer som skall komma samman såsom scenuthyrare, Ljud- och ljusfirma och artistbolag.

 

Genom att erbjuda dig som arrangör ett inovativt och kostnadseffektivt helhetskoncept som innefattar både scen, ljud- och ljusteknik samt underhållning i en och samma paketlösning underlättar vi dessa steg i ert arbete. du som arrangör behöver bara kontakta en leverantör.